14 september 2021

UITLEG INSCHRIJFFORMULIER PRE-SALE DIEPEVEEN

Sinds vandaag kun je het online inschrijfformulier vinden in de ‘belangstelling koopwoning’ accountomgeving van Diepeveen. Wil jij wonen op Diepeveen? Dan heb je dit formulier nodig om een Toewijzingsgesprek bij NEXTHome aan te vragen. Tijdens dit gesprek kun je de woning van jouw voorkeur reserveren (tegen een borg van €3.500,-) of voorrang krijgen bij de toewijzing bij de Start verkoop.

UITLEG INSCHRIJFFORMULIER PRE-SALE DIEPEVEEN

STAP 1 - INSCHRIJF FORMULIER INVULLEN

Vanaf dinsdag 14 september 9.00 uur kun je het inschrijfformulier in je account invullen. Er zijn 4 tabbladen, waarvan je de NAW-gegevens, de financiële gegevens en de woningvoorkeur alvast kunt invullen ter voorbereiding. Tabblad 4 ‘Ondertekening’ kun je invullen vanaf woensdag 15 september om 9.00 uur.

STAP 2 - INSCHRIJF FORMULIER INDIENEN

Om de inschrijving definitief te maken komt er vanaf woensdag 15 september om 9.00 uur een button ‘inschrijving’ beschikbaar op tabblad 4 in het account waarmee je jouw inschrijving kunt indienen. Deze button telt af naar woensdag 15 september 9.00 uur. Als je dan op de button klikt, is jouw inschrijving een feit. De toewijzing vindt plaats op basis van tijdsvolgorde, hoe sneller je je inschrijving voltooid, hoe meer kans je maakt op een woning op Diepeveen.

TOEWIJZINGS GESPREKKEN

Vanaf maandag 20 september om 9.00 uur start NEXTHome met de Toewijzingsgesprekken. De afspraken worden vanaf 15 september gepland op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. Als de inzenders 1 t/m 5 allemaal op 20 september om 9.00 uur kunnen, dan vormen zij de eerste gespreksronde. Kan nummer 5 pas op dinsdag met NEXTHome in gesprek gaan en nummer 6 kan maandag 20 september om 9.00 uur wél, dan zit nummer 6 in de eerste gespreksronde. De tijdsvolgorde van inzending bepaalt dus alleen de volgorde waarin NEXTHome je gaat bellen om je uit te nodigen voor een Toewijzingsgesprek. De ‘hoeveelste’ je bent die op gesprek komt hangt af van je eigen agenda. Toewijzingsgesprekken met NEXTHome vinden zoveel mogelijk plaats via Microsoft Teams.

Heb je vragen bij het invullen van het formulier, neem dan contact op met NEXTHome

Contactgegevens NEXTHome